U bent hierBedankt voor de mooie foto's en het perfecte aandenken aan de meisjes hun communie. De samenwerking verliep vlot en correct. We hebben zeer veel positieve reacties gekregen op de kaartjes en het album. Onze meisjes werden zeer mooi, natuurlijk en toch speciaal in beeld gebracht. Ook zij hebben genoten van de aandacht als echte modellen! Bedankt.

Sara Stroobants, Ruistbroek-Puurs

Een welgemeende dikke merci aan het fotoshoot team van Fotostudio Kwinten voor deze bijzondere totaalbeleving: hartelijk, no-nonsense, vakkennis en stipt.
Een aanrader!

P. Mathijs

Fotostudio Kwinten maakt graag tijd zowel in de voorbereiding, tijdens de fotoshoot en zeker bij de voorstelling van de foto's. Je voelt je op en top klant waarvoor duidelijk tijd wordt gemaakt. Het eindresultaat, de foto's zijn schitterend!

Familie Smets - Ceurstemont
Eigen selfies, eigen foto's, het is allemaal niet zo sterk...
Maar sinds ik bij Kwinten ben langs geweest voor een foto in een professioneel kader heb ik opmerkelijk veel 
meer leuke online business contacten kunnen genereren. 
Mijn professioneel imago is erg gegroeid door middel van de prachtige professionele foto's die 
Fotostudio Kwinten heeft gemaakt. 
K. Reyniers, Blaasveld

Na een aangename fotoshoot, konden we niet wachten om de foto's te gaan bekijken en een moeilijke selectie te moeten maken! Alle foto's waren super! Na een moeilijke keuze te maken, zijn we zeer tevreden van het resultaat. Nu prijken er mooie foto's in ons interieur!
Bedankt Fotostudio Kwinten om dit mooie moment vast te leggen!

G. Boonen, Puurs

Superleuke en professionele ervaring.  Met onze dochter haar eerste communie ook naar een fotograaf geweest en nu met haar Vormsel bij Kwinten.
De foto's zijn toch net iets anders en professioneler, ook de kleuren kwamen mooi tot hun recht  en de de poses zijn natuurlijker. 
Een echte aanrader !
Bedankt Kwinten en Tine voor de fijne samenwerking!

Fam. Baeten, Lier

Kwinten en Tine,
Een welgemeende dank u wel aan jullie beiden voor de zeer professionele
aanpak en de vriendelijke, spontane service die jullie hebben verleend bij de
fotoreportage van Thomas zijn communiefoto's. Jullie zijn top!
Ik ben een wandelend reclamebord!

Bart F.

Het was een leuke ervaring om een gezins fotoshoot te laten doen.
We zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak maar vooral ook de mooie foto's.
Een echte aanrader...

Steven M.

De shoot was een super toffe ervaring. Het was voor ons de eerste keer, maar dankzij Kwinten en Tine voelden we ons meteen op ons gemakje en werd het zeer gezellig. Ook door de planningsessie is het heel fijn dat je op voorhand, zowel voor hun als voor ons, een beeld kan schetsen van het wat en hoe.
Tijdens de shoot werd er goed gelachen en hebben we ons echt geamuseerd.
We houden er een zeer mooi resultaat aan over en ook de leuke reacties komen van alle kanten.
Bedankt voor deze fijne momenten!

Vicky en Stijn, Asse

Aangezien een mens niet elke dag foto's van zichzelf laat nemen, laat staan in een professionele fotostudio, ondervonden wij toch enige vorm van schroom toen we binnen wandelden bij Kwinten. Het omgekeerde werden we echter onmiddellijk gewaar. Kwinten benaderd mensen zeer ontspannen, maar toch professioneel. Tijdens de fotoshoot voel je je dan ook rustig en ontspannen, wat ook zijn weerslag geeft op het resultaat. En wat een resultaat!
Kwinten is erin geslaagd om ons nieuw-samengesteld gezin als een mooi geheel te laten overkomen en het was zelfs moeilijk om een slechte foto aan te duiden. Door het feit dat iedereen zich op z'n gemak voelde tijdens de fotosessie, leken we ineens fotomodellen ;-) Van het kleinste model; mijn dochtertje van 1.5 jaar, een echte spring-int-veld, en de grootste uitdaging tijdens de fotoshoot; zijn nog de allermooiste foto's genomen!
Ik wil Tine en Kwinten een dikke pluim geven voor de professionaliteit, het enthousiasme en het doorzettingsvermogen om van elke combinatie dé perfecte foto te nemen! Chapeau!
En nogmaals bedankt voor het mooie album dat hier op mijn kast staat te pronken!

Natacha V.R.

"Bedankt Kwinten voor de toffe momenten die je ons gezin bezorgde tijdens de fotoshoot en nog zal bezorgen door de foto's in de living en het bureel te bekijken. Happiness in ons gezinnetje voor eeuwig vastgelegd... je bent een echte tovenaar ;-)"

R. Cleymans, Bornem

"Een geweldige ervaring, professionele aanpak maar op toffe vriendelijke, supersympathieke manier. Heb een foto gebruikt als profielfoto op facebook uiteraard met jullie logo erop, en de commentaren waren ongelooflijk positief, echt prachtig. Top, doe zo verder, geweldige foto's van een geweldige fotograaf."

Nancy R.

"Samen met het gezin foto's nemen niet zo evident maar bij jullie was het super gezellig . Iedereen voelde zich op zijn gemak en het ging als vanzelf.
Zalige sfeer en vlotte mensen om mee te werken. Om de foto's te bekijken word er echt tijd voor jou genomen. Niks gaat snel snel.Bedankt."

Annick F., Blaasveld
"Toen we afspraken om nog eens een fotosessie te doen bij Kwinten, reageerden mijn tienermeisjes enthousiast – wat niet evident is als er foto’s aan te pas komen... 
Ze hadden leuke herinneringen aan hun lagere schooltijd waarbij ze met heel wat gelach en eigen inbreng tijdens een gelijkaardige sessie mochten poseren.
Kwinten zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot en het selecteren van de foto’s op groot scherm, met wat achtergrondmuziek en een drankje erbij, is een fijne belevenis. 
Het resultaat is prachtig, maar ook de ervaring tot het samen creëren van de foto’s is de moeite van het beleven waard."
Karin W., mama van Astrid en Jasmin, Ruisbroek-Puurs
"Hun service is snel, efficiënt, kwalitatief in een aangename, informele sfeer en toch uiterst professioneel.
Een superbegeleiding bij het kiezen van de foto’s na de fotoshoot, dewelke trouwens ook perfect verlopen is, al was het om een kleine kapoen van 3 jaar in de juiste houding te krijgen, wat naar ons gevoel vanzelf lukte, maar waar wel een professionele hantering van Kwinten en Tine achter zit zonder dat het opvalt!"
Vicky L., mama van Matthew, Niel

"Zeer knappe foto’s die onze kids op een spontane en speelse manier weergeven. Twee canvassen pronken in onze living. We kregen er al veel leuke commentaren op! De fotoshoot verliep steeds op een toffe manier en Kwinten en Tine maakten echt tijd voor ons. Ook voor de verwerking achteraf... een dikke pluim."

Kathy R., mama van Sibe en Rens, Willebroek
"Ons oudste dochtertje mocht de geboorte aankondigen van haar zusje en hiervoor hadden we enkele originele foto’s nodig. Met ons concept gingen we naar fotostudio Kwinten.
Er werd naar ons uitgebreid geluisterd en een datum werd vastgelegd. 
Op de dag zelf konden we zien dat onze dochter zich helemaal thuis voelde in de fotostudio mede door de aangename en gezellige sfeer waarvoor Tine en Kwinten zorgden. 
Een nieuwe afspraak werd gemaakt om de foto presentatie te zien. 
Ook hier werd er voldoende tijd voorzien en we waren heel tevreden met de foto’s. Met een gerust hart lieten we alles aan hen over en ook voor de suikerbonen werd gezorgd. 
Nog voor de komst van onze tweede dochter konden we alles ophalen en de geboortekaartjes werden de dag zelf nog gedrukt.
Hele fijne mensen om mee samen te werken en prima service en kwaliteit zijn zeker hun motto!"
Sofie D., mama van Jolien, Willebroek
"De foto’s zijn net als Emma om te koesteren. Het resultaat van de reportage is prachtig. De reacties zijn enorm en aangezien mij dat plezier doet kan ik niet anders dan dit met jullie te delen."
Alexandra D.C., mama van Emma, Aartselaar