Familiefoto's

Met z'n allen voor de lens

Happy Family

Een prachtig portret van jou en de mensen die jij graag ziet. Laat ons jullie gezinnetje of leuke familie vastleggen voor altijd!

Geniet zo extra door een mooie familiefoto aan de muur, enkele gezinsfoto’s op de kast of een prachtig familiealbum vol mooie familiefoto’s.

familiefoto gezin met jonge tiener kinderen

Koester mooie momenten

Gezinsfoto's

De gelegenheden om met z’n allen op de foto te gaan zijn in veel gezinnen vrij zeldzaam. Het duurt vaak tot een familiefeest, de jaarlijkse vakantie of een weekendje weg voor er eens een foto van komt waar iedereen op staat. En die familiefoto is dan nog niet altijd even geschikt om in te kaderen.

Boek een fotoshoot voor je gezin en je maakt meteen allemaal tijd om voor de camera te komen. Wij zorgen ervoor dat het een leuke ervaring wordt voor iedereen.

De tijd gaat zo snel voorbij, zorg dat je nu gezinsfoto’s laat maken voor later en hou die mooie momenten vast.

Werkwijze bij familiefoto's in studio​

01

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zitten een eerste keer samen om te weten wat jullie zoeken en verwachten en te bekijken wat er kan.

02

Tijdens een leuke fotosessie coachen we jullie tot volleerde fotomodellen en zorgen we dat iedereen er nog beter op staat dan in het echt. 😉

03

Uit een préselectie die wij voor jullie maken gaan we samen de aller aller aller beste foto’s kiezen. En we beslissen wat we er mee gaan doen.

grote familiefoto met grootouders, kinderen en kleinkinderen in studio

Alle generaties samen

Family story

Als het voor gezinnen vaak al moeilijk gaat om iedereen bij elkaar te krijgen voor een mooie reeks familiefoto’s, is het voor de hele familie nog een grotere uitdaging.

Met een familieshoot zorg je dat meerdere generaties nog eens mooi op beeld komen. Leuk voor oma en opa, maar ook voor jezelf als herinnering voor later.

"
Voor de 2de maal een super toffe ervaring, zeker ook voor mijn kids.
Super om te zien hoe mijn verlegen meisjes, na enkele minuten al genoten van de
fotoshoot !
Het resultaat is dan ook prachtig! Dank je wel Kwinten en Tine, voor de wederom superleuke ervaring!
Sabrina uit Hombeek
mama van een fantastisch gezin

Wat kosten familiefoto's?

Een fotosessie in onze studio start aan €225,00 (tot 5 personen).
Deze prijs omvat de fotoshoot alsook de planningssessie en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €450,00. Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien. Uiteindelijk beslis je zelf tijdens de viewingsessie, na het bekijken en uitkiezen van de foto’s, wat je uiteindelijk bestelt.

Een reeks van foto's

Je kan bijvoorbeeld met een album of een Boxframe werken om thuis en later van een reeks foto’s te genieten.
De prijs van een portfolio album start aan € 299,00 (incl 10 foto’s).

blikvanger aan de muur?

Niet alleen op de kast maar vooral aan de muur willen heel wat van onze klanten een mooie foto als blikvanger hebben. Vooral de kaderloze vergrotingen zijn veel gevraagd. Zo’n kaderloze vergroting start aan € 475,00 (Purematte 50x50cm). Een vergoting in een kader kan al vanaf € 379,00 (Foto + kader 50x50cm)

 

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Of heb je nog een hoop vragen waar je op  de website niet direct een antwoord op vindt?

gezin met klein kindje op de grond in fotostudio

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.