Werkwijze

bij fotoshoots familieportret

Planningsessie

Onze hoogste prioriteit is uiteraard dat jullie 100% tevreden zijn! Hiervoor is het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten.

Vooraf goed nadenken over wat je eigenlijk ‘echt’ wil is een must om nadien aan de fotograaf uit te leggen waar je precies naar op zoek bent. Het is heel belangrijk dat wij weten waarvoor we foto’s maken, wie er op de foto mag, welke stijl jullie interieur heeft, en waar je graag foto’s wil hangen. Of misschien willen jullie wel een mooi album of een BoxFrame… We denken vooraf ook graag mee over wat best bij jullie past.

Vermoedelijk zit je zelf ook met een heleboel vragen. Een voorgesprek is daarom essentieel! We gaan tijdens de planningsessie samen kijken wat jullie precies zoeken, zo kunnen we vooraf een duidelijke richting aangeven op vlak van bestedingsbedrag. Op dit moment al enkele foto’s van jullie interieur meebrengen is heel handig, zo kunnen we direct mee nadenken wat de mogelijkheden zijn.

Tip: Een planningsessie is vooral stilzitten en praten, niet iets waar je kleine kinderen mee naartoe brengt.

Tijdens de planningsessie bespreken we graag ook al even de kleding die jullie zullen dragen.

Planningsessies zijn uiteraard steeds op afspraak. Je kan deze telefonisch of online vastleggen.

02

kledingtips fotoshoot kledingadvies

Styling

Welke kledij voor een fotoshoot?

Styling in kleedkamer

Vooraf krijg je van ons al een hele set kledingtips en maquillage tips doorgestuurd. Zo kan je door middel van ons kledingsadvies de juiste kledij meebrengen naar de fotosessie.
 
Voor we aan de fotoshoot starten bekijkt onze styliste Tine samen met jullie in de kleedkamer welke outfit het beste zal passen bij de fotosessie. En we zorgt ze ervoor dat jullie door de juiste kledij als gegoten bij elkaar horen.
Om te voorkomen dat de kledij tijdens de verplaatsing verkreukt of vuil wordt, kan je deze ook meebrengen en zich ter plaatse omkleden.

03

Fotoshoot bij Fotograaf in studio - kinderfoto's

Fotoshoot

Fotoshoot

De fotoshoot heeft plaats in onze ruime fotostudio te Willebroek.

Tijdens de fotoshoot gaan we de foto’s maken die we tijdens de planningsessie bespraken. Kwinten de fotograaf legt je uit wat je allemaal moet doen en welke poses je moet aannemen. Als je zelf ideetjes hebt bespreek ze dan vooraf tijdens de planningsessie.

De fotosessie is altijd een leuke beleving waar de nodige grapjes op de juiste moment naar boven komen zodat jijhelemaal ontspannen op de foto staat. En Tine steeds ervoor zorgt dat de kids zich thuis voelen, en vooral geen schrik hebben van de camera.

04

viewingsessie gezinsportret fotostudio kwinten

Viewingsessie

Viewingsessie

Haal de zakdoeken al maar boven! In onze viewingroom gaan we samen met jullie de foto’s bekijken die bruikbaar zijn.

Voor vele mama’s en papa’s een emotioneel en overweldigend moment. Na jullie shoot gaan wij zelf al aan de slag met de talrijke gemaakte beelden, zo kunnen we jullie kostbare tijd samen met ons zo goed mogelijk spenderen. Wij gaan de foto’s ook al zo voorbereiden zodat je bij de viewing meteen al leuke ideeën krijgt over het mogelijke eindresultaat..
Tijdens de viewing gaan we niet enkel foto’s bekijken, maar ook gaan we de mooiste eruit kiezen en zo jullie ‘collectie’ samen stellen.

Daarna beslissen we wat we met jullie collectie gaan doen. Een mooi album of een Boxframe voor op de kast met al je foto’s erin? Of een drieluik voor aan de muur? Of een adembenemende foto die in jullie leefkamer iedereen doet versteld staan? Het kan allemaal…

05

vergroting aan de muur bij fotograaf

Na de shoot

Om fier op te zijn

Hou vast aan die mooie momenten!

De kracht van jullie verhaal is niet enkel hoe wij het in beeld brengen, maar vooral ook hoe jullie het verder vertellen en trots tonen aan vrienden en familie…

Een foto die harmonisch in jullie leefruimte past in de juiste afwerking (kader, PureMatte, Diasec,…), gaat de investering voor jullie verdubbelen in waarde.
De éénmalige investering zal een fractie van de waarde zijn, dit door de foto op de juiste plaats, in het juiste formaat en op gepaste materiaal aan je muur te hangen.
Hierbij helpen we jullie graag om alles mooi in mekaar te laten passen. 

Om te bepalen hoe groot de foto’s aan de muur het best tot z’n recht komen kunnen we een interieursimulatie maken. Zo kan je een tijdloze investering een meerwaarde laten zijn voor de leefruimte…

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.