Loving Couple

Liefde in beeld

Leg je gevoelens vast tijdens een koppelshoot

Breng de magie en liefde tussen jullie 2 samen in onze studio. Elkaar graag zien is tijdloos, dus jong of oud doet er niet toe. Een foto van oma en opa is minstens even liefdevol zijn dan van een jong koppeltje.

Niets is mooier dan 2 mensen die elkaar graag zien!

foto jong koppel

Werkwijze bij fotoshoots in studio​

01

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zitten een eerste keer samen om te weten wat jullie zoeken en verwachten en te bekijken wat er kan.

02

Tijdens een leuke fotosessie coachen we jullie tot volleerde fotomodellen en zorgen we dat iedereen er nog beter op staat dan in het echt. 😉

03

Uit een préselectie die wij voor jullie maken gaan we samen de aller aller aller beste foto’s kiezen. En we beslissen wat we er mee gaan doen.

"

Onder de professionele begeleiding van Kwinten en Tine ging het als vanzelfsprekend.  
Het werd een heel fijne ervaring met prachtige foto’s waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken.

Ilse Van Huffel
Bornem

Wat kost een fotoshoot?

Een fotosessie in onze studio start aan €225,00 (tot 5 personen reeds inbegrepen).
Deze prijs omvat de fotoshoot alsook de planningssessie en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €450,00.
Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien.
Uiteindelijk beslis je zelf tijdens de viewingsessie, na het bekijken en uitkiezen van de foto’s, wat je uiteindelijk bestelt.

Een reeks van foto's

Je kan bijvoorbeeld met een album of een Boxframe werken om thuis en later van een reeks foto’s te genieten.
De prijs van een portfolio album start aan € 299,00 (incl 10 foto’s).

blikvanger aan de muur?

Niet alleen op de kast maar vooral aan de muur willen heel wat van onze klanten een mooie foto als blikvanger hebben. Vooral de kaderloze vergrotingen zijn veel gevraagd. Zo’n kaderloze vergroting start aan € 475,00 (Purematte 50x50cm). Een vergoting in een kader kan al vanaf € 379,00 (Foto + kader 50x50cm)

 

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

foto senioren koppel - seniorenportret

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.