Familiefoto omdat je ze graag ziet!

’T was alsof Ilse van Homescape helderziend was…
Eerder maakten we reeds verschillende malen foto’s voor hun bedrijf, maar deze keer wou ze iets anders laten vastleggen.
Ik zou echt graag eens mooie foto’s hebben van mezelf met mijn ouders” was de basis vraag die ze me stelde.
Over de vraag ‘waarom’ moest ze niet lang nadenken: “Nu gaat alles nog goed, maar we weten niet welke toekomst er te wachten staat. Voor er iemand ziek wordt of de gezondheid begint te haperen wil ik eens echt mooie foto’s van mijn ouders en graag met mij en de kinderen er bij.
Wisten wij veel dat enkele weken later COVID-19 Europa zou teisteren.

Uiteindelijk maakten we tijdens een reuze leuke fotoshoot prachtige familiefoto’s van hun gezin en van Ilse’s ouders, van grootouders met hun 2 kleinkinderen en ook met Ilse’s zus en de ouders.
Tijdens de viewingsessie werden er enkele traantjes weggepinkt van ontroering. En dat wil meestal wat zeggen…

Intussen werden tijdens de CoronaCrisis de foto’s afgewerkt. Niet enkel Ilse geniet intussen van de mooie foto’s, maar ook haar mama kan in deze vreemde tijden genieten van haar kinderen en kleinkinderen, ook al moeten ze tijdens deze lockdown in hun kot blijven…

Ilse: “Ons moeder was helemaal in de wolken”

Moraal van ’t verhaal:
1. Zorg dat je mooie foto’s hebt van de mensen die je’t liefste ziet, om letterlijk vast te houden als het eens wat moeilijk gaat!
2. Niet iedereen wordt 150 jaar oud… Laat nu mooie foto’s maken van je ouders voor het te laat is. Hier is het alvast helemaal geen taboe om dit bespreekbaar te maken.

Blog

Gerelateerde berichten

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Vragen of ideetjes?
Aarzel niet om even contact op te nemen!

Kinderfoto van broers fotograaf

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.