Blij met onze familiefoto tijdens Lockdown!

Ook al hebben we tegenwoordig fantastische technologieën om iedereen ook virtueel wat dichter bij elkaar te krijgen door eens te Skypen of FaceTimen. Toch gaat er niets boven die ene perfecte blik op die foto aan de muur waar je het echt warm van krijgt.

Zelf ben ik de jongste van een gezin met 5 kinderen. En afgelopen herfst hebben we de tijd nog eens laten stil staan.
Zo zullen we nooit vergeten hoe mooi de tijd nu wel is.
We maakten een familiefoto met ons alle 23… Moeder & vader, de 5 kinderen met elk hun partner en in totaal 11 kleinkinderen. Een hele klus!
Niet evident, maar onze studio is nog net groot genoeg om iedereen, lekker dicht op elkaar gepakt, op één foto te krijgen. We kregen de 11 kleinkinderen zelfs zo ver om een keer met oma & opa op de foto te gaan.
Als kers op de taart kregen onze ouders van ons 2 mooie grote foto’s om aan de muur te hangen. Eéntje met ons allemaal samen en eentje met hun kleinkinderen.

Zo kunnen ze ook nu elke dag genieten en fier zijn op de familie die zij op de kaart hebben gezet. Gegarandeerd krijgt iedereen die op bezoek komt een hele uitleg over elk van ons en over alle kleinkinderen. En da’s super, want met ons mogen ze echt wel stoefen! 😊

In heel deze Corona-crisis zijn wij zelf maar al te blij dat we nog eens een nieuwe familiefoto lieten maken. Want ook wijzelf hebben allemaal een foto op de kast staan, waar ik elke ochtend met de jongste van ons eigen gezin (Anna 10mnd) voorbij loop, zodat ze zeker niet vergeet wie oma en opa zijn, meter Angeliques en de rest van de familie.

Vergeet het dus niet!
Zorg dat je op regelmatige basis de tijd eens laat stil staan. Om te genieten, niet te vergeten en om altijd dichtbij te hebben in wat moeilijkere momenten zoals vandaag.

Heb jij ook zoiets van: ‘We moeten dat ook nog eens doen’? Neem dan zeker contact op, dan bekijken we met plezier eens wat er kan. Of nog beter, koop nu al een cadeaubon, voor jezelf of om af te geven op moederdag.

Familiefoto grote familie - Familie Verspeurt

Blog

Gerelateerde berichten

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Vragen of ideetjes?
Aarzel niet om even contact op te nemen!

Kinderfoto van broers fotograaf

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.