Over ons

Het talent achter Fotostudio Kwinten zit in de artistieke chemie tussen Kwinten en Tine die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen.

In 2005 startten zij Fotostudio Kwinten in hartje Willebroek, om doorheen de jaren hun Studio uit te bouwen als DE referentie op vlak van Communiefotografie, Kinderportretten, Familiereportage en Zakelijke portretten in heel Vlaanderen.

Hun doel is om van elke fotosessie een leuke belevenis te maken; Fotosessie waarbij de klant de tijd krijgt om om z’n gemak gesteld te worden en nadien samen met de fotograaf de allermooiste foto’s uit te kiezen in de viewingroom.
Het eindresultaat moet steeds een waauw-gevoel geven, niet enkel bij de klant. Dit doen ze door de juiste foto op de juiste plaats te hangen of zetten, dit in enkel de beste materialen.

Hun vlotte aanpak tijdens de shoot en viewing zorgt voor een leuke belevenis voor heel het gezin!

Gezinsfoto Kwinten en Tine

Kwinten:Al van kindsbeen af werd ik ondergedompeld in de fotografie. Als jongste van een gezin met 5 kinderen was er bij ons altijd wel iets te doen. Elke vakantie, elk feestje, elke uitstap, als er iemand op bezoek kwam, … altijd was er een fototoestel of Super8 camera mee in onze familie.

Foto’s waren belangrijk bij ons thuis. Niet als bewijs over wat er geweest was, maar vooral om later terug te kijken en te onthouden hoe het toen was, wie erbij was, en gewoon om vast te houden aan mooie die momenten! Ik weet dus uit eigen ervaring hoe leuk het is om te kunnen terugkijken naar vroeger. 

En dat is net waarom ik zo graag gezinnen en families fotografeer. Omdat ik weet dat die foto’s alleen nog maar in waarde stijgen. Hoe fantastisch is het niet om binnen 25 jaar de foto’s terug te zien en te beseffen hoe graag je elkaar wel ziet? Net daarom vind ik het belangrijk dat we tijdloze fotografie maken die tastbaar is en waar je vooral vandaag en morgen van kan genieten.

Dat we dan enkel voor de beste afwerkingstechnieken kiezen die je verzekeren dat jullie foto’s je leven lang meegaan vinden ik een evidentie.

Profielfoto Fotograaf Kwinten Verspeurt

Wie zijn we

Kwinten

Afgestudeerd in 2000 als Fotograaf aan NaRaFi te Brussel. Onderscheiden met Master Portrait Photographer in 2012. Verspeelt zijn tijd bij Blind Horny Toads als ritmesectie. Stond jaren mee aan het roer van vzw Studio, lid van Lions Grimbergen-Noordrand en BNI Klein-Brabant.

Bezeten door het licht, de perfectie in een visueel geladen beeld en de ideale quote om een glimlach te toveren. Heeft een hekel aan vroeg opstaan en het gras afrijden (gelukkig heeft hij enkel een groot terras)

Wie zijn we

Tine

Afgestudeerd in 2003 als interieurvormgever en nadien als Styliste verder gaan studeren. Kwinten’s muze EN rechterhand. Zot van haar dochters Lily en Anna, haar ventje Kwinten en warme chocomelk. Heeft een lichte obsessie voor esthetiek en perfectie.

Steeds op zoek naar extra tijd, om te kokkerellen, herinneringen verzamelen, kookboeken uitpluizen en naar spulletjes met dat tikkeltje meer….

Profielfoto Tine Van Assche - styliste - Fotostudio Kwinten
"

Kwinten en Tine doen hun werk met hart en ziel.
Steeds vriendelijk, ze houden rekening met je wensen en zorgen voor het perfecte plaatje.

Zo hebben wij prachtige foto’s van onze dochter en van ons als gezin.
Foto’s waar je gelukkig van wordt en die een blijvende herinnering zijn.
Jullie leveren zeer knap werk!

Kathleen
lieve mama van Marie

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Fotograaf Kwinten en Tine aan het werk

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.