Cool kids

Kinderfoto's met pit

Een blijvende herinnering

Laat op tijd en stond bij een fotograaf eens foto’s maken van je kids! Wij zorgen tijdens een fotoshoot met je kids ervoor dat we een blijvende herinnering maken van hoe ze nu zijn.
Bij Fotostudio Kwinten willen we kinderfotografie maken die vandaag een waauw-gevoel geeft en binnen 20 jaar nog steeds een warm en toch tijdloos gevoel geeft.

Werkwijze bij fotoshoots in studio​

01

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zitten een eerste keer samen om te weten wat jullie zoeken en verwachten en te bekijken wat er kan.

02

Tijdens een leuke fotosessie coachen we jullie tot volleerde fotomodellen en zorgen we dat iedereen er nog beter op staat dan in het echt. 😉

03

Uit een préselectie die wij voor jullie maken gaan we samen de aller aller aller beste foto’s kiezen. En we beslissen wat we er mee gaan doen.

Ontspannen op de foto

fotoshoot Kinderen

Bij kinderfotografie is het vooral belangrijk dat de spontaniteit van je kind ook op beeld wordt vastgelegd. Tijdens de fotoshoot moeten de kinderen vooral zichzelf kunnen zijn.

Wij zorgen ervoor dat het een leuke en speelse ervaring wordt. Hun glimlach moet echt en authentiek zijn, maar net zo goed een serieuze blik moet ongedwongen zijn.

Als ouders weten we zelf ook dat kinderen niet altijd zin hebben in een fotoreportage. Wij zorgen ervoor dat je kind zich ontspannen voelt en ongeforceerd op de foto kan.

tik voor volledige afbeelding

"

Kwinten en Tinne zijn super!
Met hun persoonlijke aanpak stellen ze iedereen gerust.
Mijn dochter van 5 vond het een geweldig leuke ervaring en het resultaat is echt heel mooi.

We krijgen heel veel complimentjes 🙂

Lieve N.
Sterrebeek

Wat kost een kindershoot?

Een fotosessie in onze studio start aan €225,00 (tot 5 personen).
Deze prijs omvat de fotoshoot alsook de planningssessie en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €450,00.
Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien.
Uiteindelijk beslis je zelf tijdens de viewingsessie, na het bekijken en uitkiezen van de foto’s, wat je uiteindelijk bestelt.

 

Een reeks van foto's

Je kan bijvoorbeeld met een album of een Boxframe werken om thuis en later van een reeks foto’s te genieten.
De prijs van een portfolio album start aan € 299,00 (incl 10 foto’s).

blikvanger aan de muur?

Niet alleen op de kast maar vooral aan de muur willen heel wat van onze klanten een mooie foto als blikvanger hebben. Vooral de kaderloze vergrotingen zijn veel gevraagd. Zo’n kaderloze vergroting start aan € 475,00 (Purematte 50x50cm). Een vergoting in een kader kan al vanaf € 379,00 (Foto + kader 50x50cm)

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Nog een vraag of wil je graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.