Babies & bellies

9 bijzondere maanden

Zwangerschapsfoto’s

Een zwangerschap markeert een unieke periode in je leven. Het duurt maar 9 maanden, maar het zijn 9 maanden die je voor de rest van je dagen bij zullen blijven. Leg de herinnering aan je bolle buik vast in een unieke zwangerschapsshoot.

Zwangerschapsfoto Natasja Jacobs

Jouw kleine wonder

Babyfoto's

‘Ze worden zo snel groot’, hoor je iedereen zeggen van zodra je kleine spruit geboren is. En ze hebben gelijk, het gaat heel snel. Hou die mooie momenten met je baby vast voor later en kom langs voor een babyfotoshoot.

Wij krijgen vaak de vraag wat nu de ideale leeftijd is voor een babyshoot. Eigenlijk is daar geen eenduidig antwoord op te geven.

Op elke leeftijd hebben kleine kinderen hun charmes, waardoor het altijd een mooie ervaring is om foto’s te laten nemen. Of ze nu 8 maanden, 1 of 1,5 jaar oud zijn.

Ons voornaamste advies: stel het vooral niet uit, want voor je’t weet heb je al een kleuter rondlopen.

Werkwijze bij fotoshoots in studio​

01

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zitten een eerste keer samen om te weten wat jullie zoeken en verwachten en te bekijken wat er kan.

02

Tijdens een leuke fotosessie coachen we jullie tot volleerde fotomodellen en zorgen we dat iedereen er nog beter op staat dan in het echt. 😉

03

Uit een préselectie die wij voor jullie maken gaan we samen de aller aller aller beste foto’s kiezen. En we beslissen wat we er mee gaan doen.

tik voor volledige afbeelding

"

Beste Kwinten en Tine, Hartelijk dank om van de zwangerschap zo een prachtige herinnering te maken. Jullie stelden ons op ons gemak vanaf de eerste seconde. Het resultaat zijn foto’s die puurheid en emotie uitstralen. Het zijn er maar weinigen gegeven om dit vast te leggen.

Liesbeth uit Puurs
mama van Stanne

Wat kost een fotoshoot?

Een fotosessie in onze studio start aan €225,00 (tot 5 personen).
Deze prijs omvat de fotoshoot alsook de planningssessie en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €450,00.
Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien.
Uiteindelijk beslis je zelf tijdens de viewingsessie, na het bekijken en uitkiezen van de foto’s, wat je uiteindelijk bestelt.

 

Een reeks van foto's

Je kan bijvoorbeeld met een album of een Boxframe werken om thuis en later van een reeks foto’s te genieten.
De prijs van een portfolio album start aan € 299,00 (incl 10 foto’s).

blikvanger aan de muur?

Niet alleen op de kast maar vooral aan de muur willen heel wat van onze klanten een mooie foto als blikvanger hebben. Vooral de kaderloze vergrotingen zijn veel gevraagd. Zo’n kaderloze vergroting start aan € 475,00 (Purematte 50x50cm). Een vergoting in een kader kan al vanaf € 379,00 (Foto + kader 50x50cm)

 

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Babyfoto met mama en papa - Fotostudio Kwinten

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.