Spotlight on the Decat family: sweet 16

Een cadeau geven aan een 16-jarige dochter is niet eenvoudig…
Toch sloeg familie Decat erin om hier een fantastisch moment van te maken.
Ze kochten een cadeaubon voor een fotoshoot bij ons omdat ze wisten dat dat het ideale cadeau was. “Een fotofeestje met haar vriendinnen zal ze zeker geweldig vinden”.
Met dat idee kwamen ze naar de planningsessie enkele weken voor de fotosessie. Maar al snel hadden ze door dat dit eigenlijk een unieke kans was om veel meer uit zo’n moment te halen door in plaats van met de vriendinnen met het hele gezin een ‘fotofeestje’ te houden.
Het plan veranderde en in plaats van haar vriendinnen bracht Gitte haar mama, papa en broer mee.
Het was weliswaar haar fotoshoot, maar de rest van het gezin mocht ook eens met haar op de foto!
De dag van de fotoshoot was effectief een feest! En dat begon in de kleedkamer met het uitkiezen van de juiste outfit voor zowel haar individuele foto’s, de foto’s met broer en ouders als een afzonderlijke outfit voor haar waanzinnige dansmoves en sprongen!
Voor ons was het leuk om Gitte te zien genieten, want poseren was voor haar absoluut geen moeite. Ervaren dansers kennen hun lichaam en dat was bij Gitte niet anders. Ze wist meteen wat we bedoelden wanneer we haar vertelden hoe ze moest staan en een houding aannemen.
Heerlijk om te zien hoe ook mama en papa genoten van een stralende dochter. Ook toen we foto’s samen met het gezin maakten bleef de fun erin zitten. We voelden de liefde die er heerste, ook al mocht de typische broer-zus-rivaliteit niet ontbreken. 🙂
Tijdens de viewing was het één en al verbazing: ‘Dit hadden we niet verwacht.’ Gitte is duidelijk geen klein meisje meer, maar een echte ‘jonge vrouw’.
Het uitkiezen van de foto’s was niet evident. Nu ja, dat is het nooit…
Uiteindelijk kozen we een mooie reeks foto’s uit zowel van het gezin als van Gitte afzonderlijk.
Als eindresultaat maakten we 2 verschillende boxen; ééntje in formaat 25x50cm voor in de leefruimte met vooral gezinsfoto’s en enkele van Gitte alleen, en ééntje in formaat 25x35cm voor in Gitte’s kamer met enkel haar afzonderlijke foto’s.
Zo zie je maar dat een 16de verjaardag voor mooie herinneringen kan zorgen voor het hele gezin.

Familiefoto broer en zus op foto 16 jarige Gitte 16 jarige glamour foto van Gitte Springfoto van Gitte

Blog

Gerelateerde berichten

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Vragen of ideetjes?
Aarzel niet om even contact op te nemen!

Kinderfoto van broers fotograaf

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.