Friendsvouchers

De meeste van onze klanten komen via via bij ons terecht. Dat hebben we volledig te danken aan onze bestaande klanten die met veel fierheid spreken over de foto’s die we voor hen maakten. Om enthousiaste vrienden en familie van onze klanten over de streep te trekken om nu toch eindelijk ook eens foto’s te laten van hun gezin (of dergelijke) hebben we onze friendsvouchers bedacht. Een waardebon van €50,00 of €75,00 die je gedurende 6 maand kan gebruiken als korting op het boeken van een sessie in onze studio.

De laatste jaren merkten we dat de conventionele reclamebladen en publiciteit voor ons weinig opbracht, maar ons toch handenvol geld kostten. We zijn hier sinds kort dan ook mee gestopt.
Via onze friendsvouchers geven nu dat reclamebudget weg aan de mensen die het echt verdienen; onze nieuwe klanten en onze tevreden wandelende reclameborden. Want zodra een vriendsvoucher in onze studio wordt gebruikt krijgt de ‘bonnenweggever’ de waarde van de bon opnieuw op z’n naam staan voor een nieuwe sessie!!!

Een friendsvoucher ontvangen?

Super, dan heb jij leuke vrienden, familie of kenissen!

Wat kan je er mee?
Met de waardebon die van hen kreeg krijg je een serieuse korting op het boeken van een fotosessie in onze studio. Een sessie tot 5 personen in onze studio kost 175,00 (incl planningsessie, opname en viewing). De friendsvoucher dient als waardebon om dit bedrag deels mee te betalen. 

Welke stappen moet ik ondernemen om het bedrag te verzilveren?
De allereerste stap is contact opnemen zodat we onze agenda’s kunnen samenleggen voor het boeken van een planningssessie. We zitten graag vooraf eens samen zodat we kunnen luisteren naar wat en wie jullie graag op de foto hebben, wat jullie graag als eindresultaat willen. Maar ook zodat wij van naad tot draad kunnen uitleggen hoe we precies te werk gaan, wat je van ons allemaal kan verwachten, wat er allemaal mogelijk is en wat het nu allemaal zou kunnen kosten.
We gaan er dan ook van uit dat ze tevreden waren over het resultaat en jou hetzelfde wensen!

Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op voor jouw eerste afspraak voordat je bon vervallen is!

Mag je een Friendsvoucher uitdelen?

Ongetwijfeld zal je bij het tonen van de foto’s die we voor jullie maakten horen ‘oh dat wil ik ook al jaren eens laten doen’. Dat zijn echt de mensen die een friendsvoucher verdienen!
Je kan hem ook als kadobon weggeven aan mensen die je graag ziet!

Aan wie geef ik een friendsvoucher?
Aan vrienden of familie waarvan je weet of vermoedt dat ze wel eens graag mooie foto’s zouden hebben van zichzelf of hun familie!

Uiteraard liefst mensen die zelf waarde hechten aan een mooie foto, en waarvan je vermoedt dat ze onze stijl van fotografie mooi vinden!

Zorg vooral dat de gelukkigen hun bon gebruiken, want daar heb jij voordeel aan!!

Wat gebeurt er als ze de bon gebruiken?
Zodra ze hun bon gebruiken om hun fotosessie (gedeeltelijk) mee te betalen, krijg jij een dankjewel-brief in de bus met opnieuw een waardebon bij.

Dus als jij er kan voor zorgen dat al jouw uitgedeelde bons gebruikt worden, dan is jullie volgende fotosessie gratis! (tot 1,5j na het ontvangen van de uit te delen bons)

Wat gebeurt er als de bon niet gebruiken?
Niets! Zonde! Een gemiste kans voor hen EN voor jou!

Friendsvouchers zijn waardebonnen die bruikbaar zijn om een deel van een ‘gewone’ fotoshoot te betalen.
Deze zijn niet bruikbaar om bijbestellingen of een sessie binnen speciale acties (zoals de unique sessions).
Ze zijn enkel geldig indien ze bij de planningsessie worden afgegeven, niet meer bij de eind afrekening.

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Familiefoto oma en opa

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.