Over ons

We beslisten enkele jaren geleden om ons met de fotostudio verder te specialiseren in business fotografie. We zagen dat heel veel professionals nood hebben aan goede zakelijke profielfoto’s die overtuigend werken naar klanten, zakenpartners en andere professionele relaties toe. In andere landen is er al wat langer meer aandacht voor zakelijke portretfotografie. Ons doel is om dat ook in Vlaanderen te zien toenemen.

Waarom dat zo evolueert? Daar zit de digitale revolutie wellicht voor veel tussen. Vandaag word je vrijwel overal gezien dankzij platformen als LinkedIn, Facebook en andere sociale media, maar net zo goed op je eigen website. En wees maar zeker dat mensen die je hebt ontmoet op een VIP-event, een netwerkmoment, een presentatie of congres je digitaal gaan opzoeken.

fotograaf voor profielfoto Kwinten Verspeurt
Kwinten Verspeurt en Tine Van Assche zaakvoerders Fotostudio Kwinten

Enfin, mensen willen weten wie je bent. Het loont dus niet meer om jezelf weg te steken achter de muren van je bedrijf. Je potentiële klanten of andere zakenrelaties willen één of meerdere gezichten kunnen plakken op een onderneming waarmee ze in zee gaan. Daarnaast willen ze ook het verhaal van een bedrijf zien in woord en beeld.

Om die redenen leggen we ons toe op zakelijke portretten. We willen jou en je medewerkers de ideale profilering geven als professionalAls ondernemer heb je enkele unieke drijfveren die ervoor zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf gaat geven. Net die drijfveren willen we op zakelijke portretfoto’s overbrengen in sterke en overtuigende beelden.

Wie zijn we

Kwinten

Afgestudeerd in 2000 als Fotograaf aan NaRaFi te Brussel. Onderscheiden met Master Portrait Photographer award in 2012. Verspeelt zijn tijd bij Blind Horny Toads als ritmesectie. Staat mee aan het roer van vzw Studio, lid van Lions Grimbergen-Noordrand en BNI Klein-Brabant.

Bezeten door het licht, de perfectie in een visueel geladen beeld en de ideale quote om een glimlach te toveren. Heeft een hekel aan vroeg opstaan en het gras afrijden (gelukkig heeft hij enkel een groot terras)

profielfoto Kwinten Verspeurt - zakelijk portret - over ons
Tine Van Assche - styliste - Fotostudio Kwinten

Wie zijn we

Tine

Afgestudeerd in 2003 als interieurvormgever en nadien als Styliste verder gaan studeren.
Kwinten’s muze EN rechterhand. Zot van haar dochters Lily en Anna, haar ventje Kwinten en warme chocomelk. Heeft een lichte obsessie voor esthetiek en perfectie.

Steeds op zoek naar extra tijd, om te kokerellen, herinneringen verzamelen, kookboeken uitpluizen en naar spulletjes met dat tikkeltje meer….

"

Mijn ervaring met Kwinten en Tine gaat toch al redelijk wat jaren terug. De sfeer, de persoonlijkheid, alles klikt gewoon.
En ook bij deze sessie loopt de passie van het stille scherm. Mijn zaak voelt instant anders aan door de foto’s die ik nu kan gebruiken.
Je wordt helemaal ondergedompeld in een aangename fotoshoot sfeer dat je een mogelijkheid geeft om natuurlijke echte zelf aan de lens te geven.

Ondernemers- en life-coach

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Heb je een vraag of wens je meer uitleg bij een van onze producten? Wij staan klaar om jou te helpen.

fotograaf Kwinten Verspeurt maakt profielfoto

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.