U bent hierSerious Business

  • Profielfoto Givin Clymans
  • Profielfoto van Luc Maes van Hypnos Waterbedden
  • Mahla advocaten
  • The Capital Link
  • Inge Basteleurs
  • Bruno Wouters - Taxi Meerhof
  • Véronique De Prycker
  • John
  • Mieke Verstraeten
  • Kerremans

Mensen kiezen Mensen!Zakelijk portret

Mensen Kiezen Mensen!

Wij krijgen vooral mensen voor de lens die door hebben dat een perfecte foto van zichzelf tegenwoordig essentieel is als je jezelf professioneel wil profileren.

Laat zien welke gezichten er achter jouw bedrijf schuilen. Het zorgt voor meer vertrouwen! Een goed portet kan ervoor zorgen dat potientiële klanten zich persoonlijker aangesproken voelen om jouw bedrijf te contacteren. Want ze zien op jouw website direct het gezicht dat ze aan de lijn zullen krijgen. Ze bellen dus niet met een onbekende!

Het is altijd fantastisch om in het bedrijf zelf te komen fotograferen, maar uw ‘modellen’ zijn evengoed welkom bij ons in de studio.
Wij zorgen er voor dat ze spontaan en toch professioneel overkomen, omdat we heel wat aandacht besteden aan lichaamstaal.

Ons doel is dat één beeld te maken dat iemand nieuw echt aanspreekt om contact jou op te nemen of te gaan samenwerken.
Wij maken graag die perfecte foto!

Want Mensen kiezen tenslotte voor mensen...

Business portretten kunnen bij ons in de studio of in jullie bedrijf al dan niet met een mobiele studio.

Neem hier even contact op voor meer info. Zo kunnen we samen jullie project bespreken en een inschatting maken van de kostprijs.

 

Een Zakelijke Profielfoto laten maken?

Linked In, Facebook, ...  je eigen website...

Een goede profielfoto is de dag van vandaag onontbeerlijk. Wij zijn experts in het maken van "Headshots", de ideale profielfoto!
Niet elke foto is ideaal als profielfoto! Een foto maakt of kraakt je profiel! Wij zorgen ervoor dat jouw profiel een upgrade krijgt door het gebruik van de juiste foto met de juiste uitsraling.

"Linked-in shoots" kunnen bij ons in de Fotostudio of bij jou in je bedrijf. We maken verschillende foto’s die heel doelgericht voor je profiel kunnen gebruikt worden. Iedereen is anders, dus dat is toch altijd even zoeken naar de juiste pose en de juiste lach. We zorgen dat we een 3-tal GOEDE foto’s hebben.
Uiteraard kunnen de foto’s ook voor je website gebruikt worden. Een profielfoto mag echt wel close-up zijn, en de meeste van onze klanten willen voor hun website een iets ruimer beeld van zichzelf zien…

 

Mogelijkheden:

Linked-in shoot In onze Studio te Willebroek: vanaf € 175,00
Voor een linked-in sessie rekenen we 175,00 euro, een tweede persoon kan voor 125,00* als het aansluitend kan gepland worden.
Hierin zit onze tijd samen in de studio, de selectie van de beelden door de fotograaf, de correctie en basis bewerkingen van 3 beelden, alsook het gebruiksrecht ervan voor online gebruik en brochures.
Een goede foto maak je niet met één druk op de knop noch op 2 minuutjes tijd. Maar we houden de sessie wel steeds zo bondig mogelijk (+/- 20min), want we weten dat uw tijd kostbaar is!
De selectie, bewerking en naverwerkingen van de foto’s doen we zodra u de deur uit bent. We leveren zo spoedig mogelijk na de sessie de beelden af zodat ze zo snel mogelijk in gebruik kunnen genomen worden!
 
Linked-in shoot ter plaatse in uw bedrijf of op een andere locatie: € 265,00
Hierin zit inbegrepen: een korte fotoshoot ter plaatse, nadien selecteert de fotograaf 3 beelden, deze worden nadien verwerkt en op het juiste formaat aangeleverd. De gebruiksrechten voor 3 foto's voor sociale media, website, voorstellingsbrochures en visitekaartjes zijn inbegrepen.
Meerdere personen en meerdere beelden per persoon mogelijk mits supplement.
Verplaatsingskost binnen Klein-Brabant en Willebroek is inbegrepen.
 
Volwaardig Professioneel Portret: vanaf 599,00
Hierin zit inbegrepen: een volwaardige fotoshoot in onze studio, tijdens een viewingsessie gaan we samen de allerbeste foto's uitkiezen die bij jou passen, deze worden nadien verwerkt en op het juiste formaat aangeleverd. De gebruiksrechten voor 10 foto's voor sociale media, website, voorstellingsbrochures en visitekaartjes zijn reeds inbegrepen.

Neem hier even contact op voor meer info omtrent onze verschillende formules.

Visitekaartjes met jouw foto op!  Zo hoort het vandaag!
Vraag er zeker naar! We doen met plezier een voorstel om je huidige  businesskaartjes te veranderen in een PERSOONLIJK kaartje!

Linked-in shoots vinden plaats op weekdagen.
Op zaterdag is er een supplement van 20%.
Bovenstaande prijzen zijn excl btw.
De aangeleverde bestanden hebben een max buitenmaat van 2000x2000pixels.

 

*Groter aantal personen: prijs op maat! Vraag er naar!
**Meerdere personen mogelijk mits meerprijs

Bovenstaande prijzen zijn excl BTW
 

"Een geweldige ervaring, professionele aanpak maar op toffe vriendelijke, supersympathieke manier. Heb een foto gebruikt als profielfoto op facebook uiteraard met jullie logo erop, en de commentaren waren ongelooflijk positief, echt prachtig. Top, doe zo verder, geweldige foto's van een geweldige fotograaf!"
Nancy Raeyen, Lier