U bent hierOpening BMW-concessie

Opening BMW-concessie

BMW Gregoir Puurs

Het autosalon schiet vanaf vandaag van start. Maar ik heb het gevoel dat wij er vorige week al geweest zijn!
Afgelopen week waren we als fotograaf te gast op de opening van de splinternieuwe BMW-consessie Gregoir in Puurs.
Een 2 verdiepingen hoog gebouw die op de N16 viaduct in Puurs als een licht in de duisternis boven de andere gebouwen uitsteekt.
Een glazen gebouw vol glimmende wagens die je toeroepen 'koop mij, koop mij koop mij'...
De opening was met niet weinig grandeur... Een explosie van vuur die je van ver kon zien maakte zeer duidelijk waar je die avond moest zijn.
Binnen kon je samen met een 1200 ander genodigden een glaasje drinken, overheerlijke hapjes genieten, en veel oude bekenden tegenkomen!

De presentatie was in handen van Tess Goossens, een live band zorgde voor een sfeervol achtergrond muziekje, en enkele vooraanstaanden konden het niet laten het podium onveilig te maken met een waterval aan lovende woorden voor de familie Gregoir en hun entourage. Naast Hervé Gregoir kwam ook de marketing manager van BMW België een kort woordje uitleg geven. Maar ook de baas van Puurs, Burgemeester Koen van en Heuvel, en ook Top of the bill Kris Peeters wisten met een bewonderingswaardige speach het publiek te imponneren.
De onthulling van een nieuw BMW-model was de klap op de vuurpijl... Deze werd door Tess Goossens vakkundig het publiek ingereden. En dit laatste mag je nogal letterlijk nemen.

Wij waren er uiteraard voornamelijk om het geheel in beeld te brengen. Het volledige sfeerbeeld, en alle aanwezigen kan je bekijken op de website van BMW Gregoir...