Bedrijfsfotografie & Teamfoto’s

klant: Evato

Jouw team, jouw sterkste USP!

Jouw team in beeld

Op locatie, in jouw bedrijf of in onze studio te Willebroek? Laat zeker een portret maken van jouw medewerkers om zo een gezicht te geven aan je bedrijf. Zowel individuele portretten als groepsfoto’s van het bedrijf zijn mogelijk.
Laat zien wie de gezichten achter je bedrijf zijn en zorg zo voor de persoonlijke aanpak met je prospecten, klanten en leveranciers.

klant: Brelco  electro group

Mensen kiezen mensen

Toon de mensen achter het bedrijf

Mensen doen zaken met mensen. Daarom is het belangrijk dat je de medewerkers van een bedrijf in beeld brengt. Laat zien welke gezichten er achter jouw bedrijf schuilen. Met die insteek komen we dan ook graag in je bedrijf langs voor teamfoto’s.

Foto vennoten Mahla advocaten

klant: Mahla advocaten – Mechelen

Op locatie of in onze fotostudio?

Het is altijd fantastisch om in je bedrijf zelf te komen fotograferen, al dan niet met een mobiele studio, maar jij en je medewerkers zijn net zo goed welkom bij ons in de fotostudio in Willebroek.

Wij besteden heel wat aandacht aan lichaamstaal voor de lens. Zo zorgen we ervoor dat je spontaan en toch professioneel overkomt. Ons doel is om één beeld te maken dat iemand nieuw echt aanspreekt om contact met jou op te nemen of te gaan samenwerken.

Neem contact op voor meer info. Zo kunnen we samen jullie project bespreken en een inschatting maken van de kostprijs.

Individuele of groepsfoto’s

We kunnen een fotoreeks maken met individuele portretten die je dan bijvoorbeeld op de website, in het organigram of in presentatiedocumenten kan gebruiken. Daarnaast is ook een groepsfoto mogelijk, al dan niet per team.

Niet enkel voor grote bedrijven!

10 jaar geleden waren vooral grote corporate bedrijven bezig met een intern of extern organigram. Die tijd is voorbij!
Vandaag de dag zijn het vooral kleine KMO’s en middelgrote bedrijven die 100% inzetten op hun medewerkers!
Zij zijn  DE sleutel tot een goede klant-relatie, een betere verkoop en vooral het eindeloze vertrouwen in uw bedrijf!
 
Laat dit dan ook zien aan de buitenwereld! Laat potentiële klanten vooraf al kennismaken met jouw mensen met foto’s van medewerkers op je website, facebook, … Dit geeft bij een eerst “echt” contact een veel groter vertrouwd gevoel! En de kans op een geslaagde relatie is 5x hoger!
Portretfoto voor Bacardi - profielfoto medewerker

klant: Bacardi

Een greep uit onze klantenportfolio

Onze klanten

"

Ik vond bij fotostudio Kwinten de juiste partner voor mijn zakelijke portretten. Naast een warm en spontaan onthaal dachten ze creatief met me mee en namen ze uitgebreid de tijd om verschillende settings uit te proberen. Door de aanwijzingen die ze me gaven tijdens de fotoshoot merkte ik dat het professionals zijn in hun vak die gaan voor die ene foto die het verschil maakt.

Specialist klantenbeleving

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Heb je een vraag of wens je meer uitleg bij onze mogelijkheden, onze fotografie of manier van werken? Wij staan klaar om jou te helpen.

Groepsfoto bedrijf buiten interieurglas

klant: Interieurglas

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.