Family Portraits

Met z'n allen voor de lens

Familiefoto's

Een prachtig portret van jou en de mensen die jij graag ziet. Laat ons jullie gezinnetje of leuke familie vastleggen voor altijd!

Geniet zo extra door een mooie familiefoto aan de muur, enkele gezinsfoto’s op de kast of een prachtig familiealbum.

familiefoto gezin met jonge tiener kinderen

Koester mooie momenten

Gezinsfoto's

De gelegenheden om met z’n allen op de foto te gaan zijn in veel gezinnen vrij zeldzaam. Het duurt vaak tot een familiefeest, de jaarlijkse vakantie of een weekendje weg voor er eens een foto van komt waar iedereen op staat. En die is dan nog niet altijd even geschikt om in te kaderen.

Boek een fotoshoot voor je gezin en je maakt meteen allemaal tijd om voor de camera te komen. Wij zorgen ervoor dat het een leuke ervaring wordt voor iedereen.

De tijd gaat zo snel voorbij, zorg dat je nu gezinsfoto’s laat maken voor later en hou die mooie momenten vast.

Kwinten Verspeurt en Tine Van Assche - fotograaf

Over ons

Kwinten & Tine

Het talent achter Fotostudio Kwinten zit in de artistieke chemie tussen Kwinten en Tine die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen.

In 2005 startten zij Fotostudio Kwinten op de plaats waar ooit Studio Vivijs gevestigd was. Dit om in 2011 de zaak in een nieuw kleedje te kunnen steken.

Wat ooit een typische fotowinkel met studio was, werd een galerij met fotostudio en viewingroom. Hun vlotte aanpak tijdens de shoot en viewing zorgt voor een aangename belevenis voor zowel professionals als gezinnen!

Werkwijze bij fotoshoots in studio​

01

Een goede voorbereiding is het halve werk. We zitten een eerste keer samen om te weten wat jullie zoeken en verwachten en te bekijken wat er kan.

02

Tijdens een leuke fotosessie coachen we jullie tot volleerde fotomodellen en zorgen we dat iedereen er nog beter op staat dan in het echt. 😉

03

Uit een préselectie die wij voor jullie maken gaan we samen de aller aller aller beste foto’s kiezen. En we beslissen wat we er mee gaan doen.

grote familiefoto met grootouders, kinderen en kleinkinderen in studio

Alle generaties samen

Family story

Als het voor gezinnen vaak al moeilijk gaat om iedereen bij elkaar te krijgen voor een mooie reeks foto’s, is het voor de hele familie nog een grotere uitdaging.

Met een familieshoot zorg je dat meerdere generaties nog eens mooi op beeld komen. Leuk voor oma en opa, maar ook voor jezelf als herinnering voor later.

tik voor volledige afbeelding

Wat kost een familieshoot?

Een fotosessie in onze studio start aan €175,00 (tot 5 personen).
Deze prijs omvat de fotoshoot alsook de planningssessie en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €350,00.
Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien.
Uiteindelijk beslis je zelf tijdens de viewingsessie, na het bekijken en uitkiezen van de foto’s, wat je uiteindelijk bestelt.

Een reeks van foto's

Je kan bijvoorbeeld met een album of een Boxframe werken om thuis en later van een reeks foto’s te genieten.
De prijs van een portfolio album start aan € 259,00 (incl 10 foto’s).

blikvanger aan de muur?

Niet alleen op de kast maar vooral aan de muur willen heel wat van onze klanten een mooie foto als blikvanger hebben. Vooral de kaderloze vergrotingen zijn veel gevraagd. Zo’n vergroting start aan € 395,00 (Purematte 50x50cm).

Please disturb us with all your questions!

Contact Form

Meer weten

NEEM CONTACT OP OF LAAT ONS JOU CONTACTEREN

Graag een fotosessie gewenst voor jou, je gezin of je familie? Laat het ons hier weten en we kijken graag verder voor een eerste afspraak.

Gezinsfoto Kwinten en Tine

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.