Profielfoto's met impact!

Profielfoto's
met impact!

Je eerste indruk bepaalt alles

01

Samen met onze styliste kiezen we de juiste kleding uit die perfect bij je uitstraling past.

02

Een leuke hands-on fotosessie waar we samen de juiste pose en expressie zoeken die bij je past.

03

We kiezen  samen de juiste foto’s uit tijdens de fotoshoot zodat we kunnen hernemen waar nodig.

04

Nobody is perfect!
Alle foto’s worden altijd gephotoshopt. Want kleine retouches zijn altijd nodig…

Wie zijn we?

We beslisten enkele jaren geleden om ons met de fotostudio verder te specialiseren in business fotografie. We zagen dat heel veel professionals nood hebben aan goede foto’s die overtuigend werken naar klanten, zakenpartners en andere professionele relaties toe. In andere landen is er al wat langer meer aandacht voor zakelijke portretfotografie. Ons doel is om dat ook in Vlaanderen te zien toenemen.

Kwinten, ‘Master Portrait Photographer’, is bezet door licht, de perfectie in een visueel geladen beeld en de ideale quote om een glimlach te toveren. Heeft een hekel aan vroeg opstaan en het gras afrijden (gelukkig heeft hij enkel een groot terras).

Tine, Styliste en Assistent-fotograaf, is steeds op zoek naar extra tijd, om te kokkerellen, herinneringen verzamelen, kookboeken uitpluizen en naar spulletjes met dat tikkeltje meer….

 

Kwinten Verspeurt en Tine Van Assche zaakvoerders Fotostudio Kwinten

klanten over ons

Inge De Roovere
Inge De RoovereCEO Aluro-group
Lees verder
Fototudio Kwinten is ‘the place to be’ voor zakelijke portretten die je wil gebruiken voor je LinkedIn profiel of andere zakelijke doeleinden. Zeer professionele aanpak op alle vlakken zoals bv aangepaste ruimte om je om te kleden, gesloten deur tijdens de afspraak om de nodige tijd en aandacht te kunnen besteden aan de fotosessie, … Bovendien een zeer tof koppel dat je hartelijk ontvangt en dat hun uiterste best doet om er werkelijk het beste uit te halen. Bedankt!
Christoph Van Doninck
Christoph Van Doninck Specialist klantenbeleving
Lees verder
Ik vond bij fotostudio Kwinten de juiste partner voor mijn zakelijke portretten. Naast een warm en spontaan onthaal dachten ze creatief met me mee en namen ze uitgebreid de tijd om verschillende settings uit te proberen. Door de aanwijzingen die ze me gaven tijdens de fotoshoot merkte ik dat het professionals zijn in hun vak die gaan voor die ene foto die het verschil maakt.
Nico Van De Venne
Nico Van De VenneOndernemers- en life-coach
Lees verder
Mijn ervaring met Kwinten en Tine gaat toch al wat jaren terug. De sfeer, de persoonlijkheid, alles klikt gewoon. En ook bij deze sessie loopt de passie van het stille scherm. Mijn zaak voelt instant anders aan door de foto’s die ik nu kan gebruiken. Je wordt helemaal ondergedompeld in een aangename fotoshoot sfeer dat je een mogelijkheid geeft om natuurlijke echte zelf aan de lens te geven.

Fotostudio Kwinten is gespecialiseerd in portretfotografie voor families, professionals en bedrijven. Steeds welkom in onze studio op afspraak voor uw unieke fotosessie.

Volg ons

CONTACT

Wij contacteren jou

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.