U bent hier


DePanne.jpg
aan onze Belgische kust
Zomer 2014
Buitensessie108.jpg
Buitensessie163_cmyk.jpg
Buitensessie278.jpg
Buitensessie211.jpg
Buitensessie233_cmyk.jpg
foto's Stefan Matthijssen
O
O
22-09-2009
IMG_1351.jpg
IMG_1370.jpg
IMG_1360.jpg
25 februari 2013
3Q7A9873-2.jpg
3Q7A5931.jpg
3Q7A9818-2-web.jpg
3Q7A8805.jpg
Lily-logo.png

"Wij willen het ‘nu’ vastleggen zodat je je altijd herinnert hoe geweldig deze tijd wel is"

Kwinten Verspeurt

Fotostudio Kwinten is...

een portretstudio die vooral tijdloze gezinsportretten maakt en zorgt dat ouders echt kunnen uitpakken met coole en plezante foto’s van hun kids. Het talent achter Fotostudio Kwinten zit in de artistieke chemie tussen Kwinten en Tine die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen. In 2005 startten zij Fotostudio Kwinten op de plaats waar ooit Studio Vivijs gevestigd was. Dit om in 2011 de zaak in een nieuw kleedje te kunnen steken. Wat ooit een typische fotowinkel met studio was, werd een galerij met fotostudio en viewingroom. Hun vlotte aanpak tijdens de shoot en viewing zorgt voor een leuke belevenis voor heel het gezin!


Kwinten: "Al van kindsbeen af werd ik ondergedompeld in de fotografie. Als jongste van een gezin met 5 kinderen was er bij ons altijd wel iets te doen. Elke vakantie, elk feestje, elke uitstap, als er iemand op bezoek kwam, ... altijd was er een fototoestel of Super8 camera mee in onze familie. Foto's waren belangrijk bij ons thuis. Niet als bewijs over wat er geweest was, maar vooral om later terug te kijken en te onthouden hoe het toen was, wie erbij was, en gewoon om vast te houden aan mooie die momenten!
Ik weet dus uit eigen ervaring hoe leuk het is om te kunnen terugkijken naar vroeger. En dat is net waarom ik zo graag gezinnen en families fotografeer. Omdat ik weet dat die foto's alleen nog maar in waarde stijgen. Hoe fantstisch is het niet om binnen 25 jaar de foto's terug te zien en te beseffen hoe graag je elkaar wel ziet? Net daarom vind ik het belangrijk dat we tijdloze fotografie maken die tastbaar is en waar je vooral vandaag en morgen van kan genieten. Dat we dan enkel voor de beste afwerkingstechnieken kiezen die je verzekeren dat jullie foto's je leven lang meegaan vinden ik een evidentie."

Kwinten

Kwinten Verspeurt - Fotograaf bij Fotostudio Kwinten

Afgestudeerd in 2000 als Fotograaf aan NaRaFi te Brussel. Onderscheiden met Master Portrait Photographer award in 2012. Verspeelt zijn tijd bij Blind Horny Toads als ritmesectie. Staat mee aan het roer van vzw Studio, lid van Lions Noordrand en BNI Klein-Brabant. Bezeten door het licht, de perfectie in een visueel geladen beeld en de ideale quote om een glimlach te toveren. Heeft een hekel aan vroeg opstaan en het gras afrijden (gelukkig heeft hij enkel een groot terras)

 

Tine

Tine Van Assche

Afgestudeerd in 2003 als interieurvormgever en nadien als Styliste verder gaan studeren. Kwinten’s muze EN rechterhand. Zot van haar dochter Lily, haar ventje Kwinten en warme chocomelk. Heeft een lichte obsessie voor esthetiek en perfectie. Steeds op zoek naar extra tijd, om te kokerellen, herinneringen verzamelen, kookboeken uitpluizen en naar spulletjes met dat tikkeltje meer….

 

Lily & Anna

Lily en Anna Verspeurt
Lily Ontdekt de wereld sinds 26-02-2013
Creatief talent in wording...
Anna ontdekt de wereld sinds 04-06-2019