U bent hier

    Home  →  Prijzen


Elk verhaal is anders, elke fotosessie is anders...

Voor een gedetailleerde prijs neem je best even contact op of neem vrijblijvend je telefoon en bestook ons met al je vragen!
Tijdens de planningsessie gaan we op zoek naar wat jullie echt willen als blijvende herinnering, enkel zo kunnen we een duidelijk beeld van jullie nodige budget creëren.

Wat kost een Fotoshoot in onze studio?

Een fotosessie in onze studio start aan €175,00 (tot 5 personen).
Deze prijs omvat een planningssessie, de fotoshoot en de viewingsessie en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie. Hou daarnaast rekening met een minimum bestedingsbedrag van €350,00.
Tijdens de planningsessie bekijken we samen waar jullie precies naar op zoek zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat jullie van ons verwachten. Aan de hand daarvan trachten we samen met jullie een duidelijke en transparante inschatting te maken van het budget dat je daarvoor moet voorzien.

Klik hier voor de cadeaubonnen!

Profielfoto’s voor professionals

Een goede foto maakt of kraakt een linkedin profiel!
We maken graag tijd om samen met jou op een ontspannen manier die perfecte foto(‘s) te maken, met aandacht voor lichaamstaal en uitstraling. Dit kan bij ons in de studio of in jouw bedrijf.
Een eenvoudige linkedin sessie start aan 185,00 (excl btw).
Hier vind je meer info over de werkwijze, mogelijkheden en prijzen.

Communiefoto's

Een Communiefeest is bij iedereen heel verschillend, de ene houdt het super eenvoudig, bij de ander is het het ideale moment om eindelijk nog eens een mooi feest te geven.
Aangezien wij een heel brede waaier van mogelijkheden hebben en ieder het onderdeel 'fotografie, fotoprentjes, cadeau's en bedankjes' op een andere manier invult, is een prijs hierop kleven zonder te weten wat jullie willen onmogelijk.
Om een eerlijk zicht te krijgen op wat het JOU zou kosten houden we een vrijblijvende planningsessie (infomoment). Dan bekijken we samen wat jullie mooi vinden en wat jullie nodig hebben. Zo kunnen we een volledige en realistische offerte opmaken. De planningssessies zijn steeds op afspraak, zo hebben we de tijd om alles grondig te overlopen.
We starten aan +/- € 575,00*.
(*incl Fotoshoot, Viewingsessie, PortfolioAlbum incl 10foto’s, ontwerp kaartje, 20 bedankingskaartjes)

Huwelijksreportage?

Elk koppel trouwt op zijn eigen manier. Dus geen enkel huwelijk is ‘standaard’, een ‘standaard’ prijs is er dus ook niet.
Een huwelijksreportage start aan +/- € 1850,00.
We hebben gemerkt dat de meeste van onze trouwkoppels een reportage bestellen tussen € 2500,00 en € 3800,00. Voor een prijs op maat, passend binnen jullie verhaal, neem je best even contact op of neem vrijblijvend je telefoon en bestook ons met al je vragen! Wil je graag eens samen over jullie grootse plannen praten, en hoe wij die dag tot jullie dienst kunnen staan, maak dan zeker vrijblijvend telefonisch een afspraak!

 

"Zeer knappe foto’s die onze kids op een spontane en speelse manier weergeven. Twee canvassen pronken in onze living. We kregen er al veel leuke commentaren op! De fotoshoot verliep steeds op een toffe manier en Kwinten en Tine maakten echt tijd voor ons. Ook voor de verwerking achteraf... een dikke pluim !"
Kathy R., mama van Sibe en Rens, Willebroek