U bent hierTrendy Communie Foto's

  • communiekaartje fotograaf

Communiefoto's

Het lentefeest of de communie moet als een mooie herinnering de geschiedenis in gaan. Het is dan ook DE gelegenheid om eens prachtige foto's van uw dochter of zoon te laten maken.
Fotostudio Kwinten maakt in hun strakke stijl een onvergetelijke reportage van uw kind!Hoe gaan we te werk?

foto communie en lentefeest
*10% korting op de volledige bestelling geplaatst tijdens het infoweekend. Enkel geldig op communiefotosessie, uitnodigingen, communiekaartjes, communiesuiker of tafelbedankjes, cadeau's meter en peter en alles 'voor op de kast'. Niet op vergrotingen (alles 'voor aan de muur') of cadeaubonnen.

Superleuke en professionele ervaring.  Met onze dochter haar eerste communie ook naar een fotograaf geweest en nu met haar Vormsel bij Kwinten.
De foto's zijn toch net iets anders en professioneler, ook de kleuren kwamen mooi tot hun recht en de poses zijn natuurlijker. 
Een echte aanrader !
Bedankt Kwinten en Tine voor de fijne samenwerking!
Familie Baeten, Lier
Na een aangename fotoshoot, konden we niet wachten om de foto's te gaan bekijken en een moeilijke selectie te moeten maken! Alle foto's waren super! Na een moeilijke keuze te moeten maken welke we gingen nemen, zeer tevreden van het resultaat. Nu prijken er mooie foto's in ons interieur te pronken!
Bedankt Fotostudio Kwinten om dit mooie moment vast te leggen!
G. Boonen, Puurs