U bent hierTrendy Communie Foto's

  • communiekaartje
  • Communiefoto familie

Lentefeest- en Communiefoto's

Het lentefeest of de communie moet als een mooie herinnering de geschiedenis in gaan. Het is dan ook DE gelegenheid om eens prachtige foto's van uw dochter of zoon te laten maken. Fotostudio Kwinten maakt in hun strakke stijl een onvergetelijke reportage van uw kind!
Onze planningsessies zijn steeds op afspraak, zodat we samen kunnen bekijken wat jullie mooie vinden, nodig hebben en wat het zou kosten.

Hoe gaan we te werk?Wat kost het?

Een Communiefeest is bij iedereen heel verschillend, de ene houdt het super eenvoudig, bij de ander is het het ideale moment om eindelijk nog eens een mooi feest te geven.
Aangezien wij een heel brede waaier van mogelijkheden hebben en ieder het onderdeel 'fotografie, fotoprentjes, cadeau's en bedankjes' op een andere manier invult, is een prijs hierop kleven zonder te weten wat jullie willen onmogelijk.
Om een eerlijk zicht te krijgen op wat het JOU zou kosten houden we een vrijblijvende planningsessie (infomoment). Dan bekijken we samen wat jullie mooi vinden en wat jullie nodig hebben. Zo kunnen we een volledige en realistische offerte opmaken. De planningssessies zijn steeds op afspraak, zo hebben we de tijd om alles grondig te overlopen. We starten aan +/- € 575,00*. (*incl Fotoshoot, Viewingsessie, PortfolioAlbum incl 10foto’s, ontwerp kaartje, 20 bedankingskaartjes)


foto communie en lentefeest

Superleuke en professionele ervaring.  Met onze dochter haar eerste communie ook naar een fotograaf geweest en nu met haar Vormsel bij Kwinten.
De foto's zijn toch net iets anders en professioneler, ook de kleuren kwamen mooi tot hun recht en de poses zijn natuurlijker. 
Een echte aanrader !
Bedankt Kwinten en Tine voor de fijne samenwerking!
Familie Baeten, Lier
Na een aangename fotoshoot, konden we niet wachten om de foto's te gaan bekijken en een moeilijke selectie te moeten maken! Alle foto's waren super! Na een moeilijke keuze te moeten maken welke we gingen nemen, zeer tevreden van het resultaat. Nu prijken er mooie foto's in ons interieur te pronken!
Bedankt Fotostudio Kwinten om dit mooie moment vast te leggen!
G. Boonen, Puurs