U bent hier

    Home  →  Info  →  Jouw fotoshoot in 5 stappen


Jouw fotoshoot in 5 stappen

Planningsessie

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Onze hoogste prioriteit is uiteraard dat jullie 100% tevreden zijn! Hiervoor is het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten.
Vooraf goed nadenken over wat je eigenlijk ‘echt’ wil is een must om nadien aan de fotograaf uit te leggen waar je precies naar op zoek bent. Het is heel belangrijk dat wij weten waarvoor we foto's maken, wie er op de foto mag, welke stijl jullie interieur heeft, en waar je graag foto's wil hangen. Of misschien willen jullie wel een mooi album of een BoxFrame... We denken vooraf ook graag mee over wat best bij jullie past.
Vermoedelijk zit je zelf ook met een heleboel vragen. Een voorgesprek is daarom essentieel! We gaan tijdens de planningsessie samen kijken wat jullie precies zoeken, zo kunnen we vooraf een duidelijke richting aangeven op vlak van bestedingsbedrag. Op dit moment al enkele foto's van jullie interieur meebrengen is heel handig, zo kunnen we direct mee nadenken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de planningsessie bespreken we graag ook al even de kleding die jullie zullen dragen.
Planningsessies zijn uiteraard steeds op afspraak. Maak hier een afspraak.
Tip: Een planningsessie is vooral stilzitten en praten, niet iets waar je kleine kinderen mee naartoe brengt.

Fotoshoot

Jullie verhaal wordt vastgelegd!

De fotoshoot heeft plaats in onze ruime fotostudio te Willebroek.
In de kleedruimte heeft u kort de tijd om zich klaar te maken. Onze styliste bekijkt samen met jullie de kledij om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk bij elkaar past aan de hand van de kledij die jullie bij hebben. Om te voorkomen dat de kledij tijdens de verplaatsing verkreukt of vuil wordt, kan je deze ook meebrengen en zich ter plaatse omkleden.
Tijdens de fotoshoot gaan we de foto's maken die we tijdens de planningsessie bespraken. De fotograaf legt je uit wat je allemaal moet doen en welke poses je moet aannemen. Als je zelf ideetjes hebt bespreek ze dan vooraf tijdens de planningsessie.

Na jullie fotoshoot

Tijdens de fotoshoot worden er heel wat ‘clicks’ gemaakt. Na jullie shoot gaan wij aan de slag met de talrijke beelden.
Voor we samen verder gaan maken wij een preselectie van de bruikbare foto's, zo kunnen we jullie kostbare tijd samen met ons zo goed mogelijk spenderen.
Wij gaan de foto’s ook al zo voorbereiden zodat je bij de viewing meteen al leuke ideeën krijgt over het mogelijke eindresultaat.

Viewingsessie

Het cinema-gevoel

Haal de zakdoeken al maar boven! In onze viewingroom gaan we samen met jullie de foto’s bekijken die bruikbaar zijn. Voor vele mama’s en papa’s een emotioneel en overweldigend moment. Tijdens de viewing gaan we niet enkel foto’s bekijken, maar ook gaan we de mooiste eruit kiezen en zo jullie ‘collectie’ samen stellen. Daarna beslissen we wat we met jullie collectie gaan doen. Een mooi album of een Boxframe voor op de kast met al je foto’s erin? Of een drieluik voor aan de muur? Of een adembenemende foto die in jullie leefkamer iedereen doet versteld staan? Het kan allemaal…

Om fier op te zijn!

Hou vast aan die mooie momenten!

De kracht van jullie verhaal is niet enkel hoe wij het in beeld brengen, maar vooral ook hoe jullie het verder vertellen en trots tonen aan vrienden en familie…
Een foto die harmonisch in jullie leefruimte past in de juiste afwerking (kader, PureMatte, Diasec,…), gaat de investering voor jullie verdubbelen in waarde.
De éénmalige investering zal een fractie van de waarde zijn, dit door de foto op de juiste plaats, in het juiste formaat en op gepaste materiaal aan je muur te hangen.
Hierbij helpen we jullie graag om alles mooi in mekaar te laten passen. 

Om te bepalen hoe groot de foto’s aan de muur het best tot z’n recht komen kunnen we een interieursimulatie maken. Zo kan je een tijdloze investering een meerwaarde laten zijn voor de leefruimte…


Interieursimulatie

Een pronkstuk in de leefruimte uitkiezen doe je niet zomaar! Daarom maken we met plezier een virtuele simulatie van jullie kamer met de foto(s) erin. Zo kies je vooraf het ideale formaat!

Klik hier voor meer info!

 

Cadeaubon

Kadobon Fotostudio Kwinten

Cadeautjes krijgen is leuk.
Eentje geven is NOG leuker!

Klik hier voor meer info!!
Bestel je cadeaubon hier online

 

Nog meer info?

Neem gerust telefonisch contact op:
+32 3 886 65 44.
Of vul ons contactformulier in
en laat ons jou contacteren.

Stel hier je vraag