U bent hierHuwelijksfotograaf voor Sandy en Stefan zijn was heerlijk!

Huwelijksfotograaf voor Sandy en Stefan zijn was heerlijk!

Huwelijksfoto Sandy en Stefan
Trouwfoto Sandy en Stefan
Wedding Sandy en Stefan
The Guys
The Galls
Family

Afgelopen zaterdag stonden we reeds om 08u00 's ochtends bij Sandy in de woonkamer te fotograferen. Een fascinerende bedrijvigheid was het zeker wel! Terwijl de ene gemaquileerd werd, werd 't haar van de andere geperfectioneerd. Nog iemand anders was kleren aan 't aantrekken terwijl nog een andere haar eigen teennagels aan het lakken was...
Zowel, bruid, zussen, getuige en nichtje maakten zich op voor een dag dat er eentje uit de duizend zou worden...

Niets vermoedend was intussen de hele buurt (en dat mag je heel letterlijk nemen) met man en macht zowel de gevel van het trouwkoppel als de volledige straat aan het versieren. Zelfs de omliggende huizen kregen een kleine versiering aan de voordeur. Prachtig om te zien! Voor zo'n geweldige buren zouden andere veel geld durven geven denk ik!

Nadat de bruidegom omkaderd door enkele knappe old timers aan de deur werd geparkeerd, starte er eigenlijk een heel buurtfeest! Stefan belde aan zodat iedereen de bruid kon bewonderen. Mooi om te zien...
Nadat bubbels en fruitsap rijkelijk gevloeid had was het tijd om het huwelijk eindelijk te officialiseren in de trouwzaal van de gemeente.
Hoewel het de bedoeling was om hierna rechtstreeks richting feestzaal te rijden, sloeg het avontuur der trouwpartij noodeloos toe... Eén van de suitewagens gaf de geest in 't midden van de straat.
Eind goed, al goed... De inzittende werden verdeeld over de andere wagens, en 2 inzittenden kregen zelfs de eer om met de beste fotograaf van het land mee te rijden! ;-)

Na een kleine lunch in de festzaal Salons Van Dijck gingen we richting de fotolocatie. Vandaag mochten we de oude vleeshallen van Mechelen onveilig maken. Een fantastische locatie, die ik helaas niet nogmaal zal kunnen bezoeken aangezien het pand te koop staat.

Na de drukte van de voormiddag, kwam er even rust. Eindelijk mochten Tine en ik even alleen zijn Sandy en Stefan zodat we hun officiële trouwfoto's mochten creëren, en dat leverde prachtige beelden op!
Na onze 'private session' met het bruidskoppel kwam de volledige suite ons vervoegen om samen een hoop groepsfoto's te maken.
En het moet gezegd zijn, een heerlijke bende was het!!
 

4 reacties on "Huwelijksfotograaf voor Sandy en Stefan zijn was heerlijk!"

 1. g

  Top fotograaf op alle vlakken!! Ook dat mag gezegd worden!
  De dag is voorbij gevlogen en het was een plezier. De eerste foto's zien er super uit, ben benieuwd voor de rest!
  Kwinten en Tine, bedankt om voor alle mooie foto's en bijhorende sfeer te zorgen! Het verveelde geen moment! ;-)

  greetz,
  Davy

 1. g

  De foto's zijn gewoonweg super !!!

 1. g

  de eerste foto's zien er geweldig uit .dit beloofd voor de rest. het was fijn om jou en Tine als fotograaf gehad te hebben

 1. g

  Kwinten en Tine,
  bedankt voor de rit ;) en bedankt voor een leuke dag! We zijn allemaal benieuwd naar het eindresultaat maar weten nu al dat het geniet wordt!

Reageer

Filtered HTML

 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.