U bent hierFotostudio Kwinten bestaat 10 jaar!

Fotostudio Kwinten bestaat 10 jaar!

2 maart 2005 Startte we met een nieuw avontuur, een nieuw hoofdstuk in ons leven. En zoals vele startende ondernemers maakten wij een sprong in het diepe, een enorme gok maar wel een berekend risico (dachten we toen toch).
Waar ooit de bekende Studio Vivijs was, startte een jonge onervaren nieuwe snaak; Kwinten. Toen nog baardloos, kinderloos en 10 jaar jonger!!

10 jaar later staat er een nieuw prachtig gebouw, zijn de activiteiten herleid tot puur fotografie en hebben we enkele grote uitdagingen die onze sector ons voorschotelde heelhuids doorstaan.

Maar dit kon natuurlijk enkel mede door al onze klanten!
Daarom een dikke merci aan iedereen die ons gedurende die 10 jaren het vertrouwen gaf om voor hen iets moois te mogen maken. Aangezien wij een mooie foto niet zomaar afgewerkt van een winkelrek kunnen nemen is het als klant toch altijd koffiedik kijken wat die fotograaf voor jou uit z’n camera tovert…

Deze zomer volgt er beslist iets leuks rond ons 10-jarig bestaan, maar nu moeten we ons 200% concentreren op alle communiekanten (en hun ouders) die in april en mei willen uitpakken met prachtige foto’s die wij voor hen gemaakt hebben… :-)

Wij starten nu aan de volgende 10 jaar!
Nu al bedankt om mee te vieren!!