U bent hierECO-Design: wat een Top-Team!

ECO-Design: wat een Top-Team!

Het Team van Eco-Design
Headshot Sven Peeters
Sven Peeters
Zakelijk portret Sven Peeters

Groepsfoto voor je bedrijf?

Vorig jaar kregen we hen zelf over de vloer... 'de mannen van Eco-Design'. Ons 'koereke' vanachter aan de atelier van de fotostudio diende dringend een nieuwe vloer te krijgen. Helaas moesten ze door onze studio, dus we dachten nadien een slagveld terug te vinden, maar neen, buiten wat stof van stenen te slijpen was het alsof ze er nooit geweest waren...
Maar vorige maand zag Sven Peeters het licht! Sven is de man achter Eco-Design EN een geboren ondernemer. Vorige maand had hij plots door dat niet enkel hun tuin-aannemers-werk de moeite was om mee uit te pakken, maar ook zijn gasten, de omvang van het bedrijf en zichzelf. En hij maakte de zet van z'n cariere; Hij sprak Fotostudio Kwinten aan!
'Snel even een foto maken' zei hij...
De groepsfoto was (relatief) snel gemaakt; Zet een stel "echte venten" bij elkaar, geef ze hun materiaal (tuingereedschap) en je krijgt in dit geval een TopTeam!
Maar het wagenpark in beeld brengen was andere koek. Een hoop wagens, camionetten en vrachtwagens elegant op foto krijgen is geen senicure. Maar kijk, het is gelukt!
Op een ander moment namen we de tijd om Sven zelf in beeld te brengen. Dat deden we op de brownfields van Willebroek, de plaats waar een hele nieuwe site van projectontwikkeling volop aan de gang is. Zelf heeft Sven hier ook een droom... hopelijk komt hij uit...

Sven en het Eco-Team, bedankt voor de leuke samenwerking.
Wordt vervolgt...

Eco-Design: Creatief Buiten
Ontwerp-Aanleg-Onderhoud
 

Reageer

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.