U bent hierAlbums

Met een mooie reeks foto's mag je wel uitpakken, je moet ze kunnen laten zien, maar je moet ze ook mooi kunnen bewaren.

Portfolio Album

Een portfolio-album is een eenvoudig boekje (20x20cm) waarin jullie foto’s per pagina afzonderlijk worden gepresenteerd. Dit boekje heeft een stoffen cover.
Ideaal voor als je een mooie reeks op een budgetvriendelijke manier wenst mee te nemen.

Creative AlbumCreative album op boekensteun

Elk creative album is uniek en wordt voorzien van een gepersonaliseerde cover met foto. Foto en album zijn één. Hierbij wordt een ‘Lay-Flat’ binding gebruikt waardoor je album mooi open valt.
Met mogelijkheid om een coating te voorzien om de levensduur van je album te verlengen. Een bijpassende opbergdoos zorgt voor een mooie afwerking. Een creative album is verkrijgbaar in verschillende formaten: 20x20cm, 25x25cm, 30x30cm en zelfs 40x40cm. Standaard werken we met 25x25cm.
 

Tip: Doordat de Creative Albums 'Lay-Flat' zijn kan je het album op een boekensteun open laten liggen op je kast, en gebruik je hem plots als een vervanger voor een mooie kader. Een weekje later draai je een pagina om, en je hebt plots nieuwe foto's op jouw kast staan! Je kan onze boekensteun afzonderlijk bijvragen of onderaan deze pagina bestellen.
Tip: MiniBooks zijn een leuk extraatje om cadeau te doen aan iemand die ook gaat pronken en genieten van jullie album! Ook stoefboekjes zijn leuke kleine cadeautjes!